Kino zábava v době koronavirové
Zábava

Kino zábava v době koronavirové

Lidé se bavit potřebují, potřebují se sdružovat, smát se, sdílet dojmy. Jednou z možností je autokino, které nabízí zážitek z filmových produkcí v pohodlí vašeho automobilu. Sedíte komfortně ve svém autě, nemusíte mít roušku ani certifikát o očkování či potvrzení o negativním testu. Koukáte na velké plátno před sebou, kde se odvíjí děj promítaného filmu a z rádia v autě, které si naladíte na danou FM frekvenci, se line zvuk. Můžete se po libosti bavit, výskat, smát se, tleskat nebo jíst a šustit vším možným. První film před zaparkovanými auty se promítal v americkém Camdenu ve státě New Yersey v roce 1933 a momentálně zažívá tento originální způsob zábavy nostalgický a mírný comeback.

Další možností je letní kino. Letní kina vznikala v Československu již v období 1. republiky. Největší bylo pražské letní kino Benátky provozované od jara 1919 na ostrově Štvanice a jeho původní kapacita byla 1 470 sedících diváků. Momentálně se u tohoto typu promítání nevyhnete určitým koronavirovým restrikcím a ostatním nařízením, platným pro tento druh zábavy, ale na druhou stranu můžete sedět venku na čerstvém vzduchu a užívat si příjemné atmosféry. Samozřejmě musí být přijatelné počasí, ale pokud se vydaří, a vy si uděláte ten čas, nebudete litovat. A nemusí se jednat jen o filmy promítané v rámci letního kina. Venku se může promítat i při jiných příležitostech, jako jsou například různá jubilea škol a jejich studentské filmové snímky či různé firemní prezentace nebo vzdělávací programy. A jelikož je promítací projektor mobilní, může být využit i na projekce různého druhu jako například promítání na fasádách domů, online přenosy koncertů nebo sportovních utkání nebo si můžete objednat kino domů jako překvapení pro oslavence ?

www.kinonacestach.cz

www.visutech.cz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace